Sharing :

KES TUNTUTAN HUTANG : KAMI BOLEH SELESAIKANNYA

Liyana The Lawyer

Liyana The Lawyer

Ramai orang tertanya-tanya, lawyer/peguam sivil ni boleh mengendalikan kes apa sebenarnya. Jadi, pada minggu ini, kami akan berkongsi info-info menarik sebagai seorang Peguam.
.
πŸ‘¨πŸ»β€βš–οΈπŸ‘©πŸ»β€βš–οΈ Untuk pengetahuan anda, Peguam-peguam sivil ini sangat berkebolehan dalam kes Tuntutan Hutang. Mungkin anda juga tidak pasti apakah tindakan selanjutnya bagi orang yang berhutang ini. Pastikan anda tidak tersilap langkah dalam sesuatu tindakan dan dapatkan konsultasi daripada Peguam-peguam yang profesional dahulu.
.
πŸ’‘ Anda juga seharusnya mengambil langkah yang bijak jika hendak meminjamkan wang kepada seseorang.
.
πŸ•΅πŸ»β€β™‚οΈ Dapatkan latar belakang individu tersebut terlebih dahulu, pastikan maklumat seseorang itu benar dan semestinya jika seseorang peminjam itu adalah dikalangan rakan atau sahabat terdekat anda.
.
πŸ€” Jika HUTANG tersebut adalah kurang RM5,000, adakah ianya berbaloi untuk memfailkan di Mahkamah Tuntutan Kecil dan bagaimanakah prosedurnya? Selain itu, jika jumlah adalah lebih >RM5,000, apakah yang patut anda lakukan? πŸ’°
.
πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Usah risau. Kami di Tetuan Liyana & Co. menawarkan nasihat guaman secara percuma sahaja selama 15 minit. Bagi anda yang ingin mengetahui apakah prosedur dan tindakan selanjutnya, jom buat tempahan slot dengan segera.
.
πŸ“ž Hubungi atau WhatsApp Admin kami di talian 012 364 0086 atau 012 364 7290. πŸ“ž

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram