Sharing :

KES SAMAN FITNAH

Liyana The Lawyer

Liyana The Lawyer

Pada hari ini, kami akan berkongsi apakah kebolehan lawyer/peguam sivil ini. Kami telah berkongsikan kes yang Peguam Sivil boleh mengendalikan sebelum ini, antaranya ialah kes Hutang. Jadi, selain kes Hutang, Peguam Sivil boleh mengendalikan kes Saman Fitnah. πŸ“±
.
🌻 Anda perlu ketahui bahawa Peguam-peguam mempunyai kepakaran dan kebolehan masing-masing. Dapatkan nasihat daripada Peguam-peguam yang mengendalikan kes saman fitnah adalah cara yang terbaik sebelum anak memulakan sesuatu tindakan.
.
πŸ”₯ Bagi yang tidak mengetahui apakah yang dimaksudkan dengan kes Saman Fitnah ini, antara situasinya adalah apabila anda dimalukan di Media Sosial dan ramai telah berkongsi pautan tersebut. Namun, setelah anda telah diviralkan, anda tidak pasti adakah anda boleh mengambil tindakan saman malu? πŸ€”
.
😱 Kadang kala yang memviralkan perkara ini adalah tergolong dari saudara-mara, rakan atau individu yang tidak dikenali. πŸ‘₯
.
✍🏻 Langkah utama ialah anda perlu screenshot dan simpan bahan bukti tersebut. Di dalam situasi yang tertekan itu, anda perlu bertindak dengan bijak dan profesional di mana anda hanya perlu dapatkan nasihat guaman daripada Peguam yang mengendalikan kes saman fitnah.
.
πŸ‘¨πŸ»β€βš–οΈπŸ‘©πŸ»β€βš–οΈ Nasihat guaman sangat penting bagi anda mendapatkan info-info yang sahih dan tindakan sebetulnya. Kami menawarkan nasihat guaman SECARA PERCUMA tanpa caj akan dikenakan selama 15 minit.
.
☎️ Hubungi atau WhatsApp talian 012 364 0086 atau 012 364 7290 untuk tempahan slot.