Sharing :

LAWYER NI SUKA TIPU JE KAN?

Liyana The Lawyer

Liyana The Lawyer

LAWYER NI SUKA TIPU JE KAN? 💁🏻‍♂️ Kerja Peguam ni naik turun Mahkamah je, nak dapatkan nasihat guaman pun mesti berkenaan dengan kes Mahkamah je. ✍🏻

⚖️ Di dalam bidang perundangan, anda perlu ketahui bahawa Peguam-peguam bukan sahaja naik turun Mahkamah, malah Peguam-peguam juga memberikan nasihat guaman kepada masyarakat di luar sana.

🔎 Nasihat guaman juga tak semestinya anda wajib untuk Open File di pihak kami. Tujuan nasihat guaman ini dapat membantu orang awam di luar sana di dalam mengambil tindakan selanjutnya. Contohnya, jika anda mempunyai suatu kes ini, anda tidak yakin sama ada ianya perlu dilaporkan kepada pihak Polis terlebih dahulu ataupun tidak.

👨🏻‍⚖️👩🏻‍⚖️ Oleh itu, Peguam-peguam kami akan membantu anda berkenaan situasi tersebut. Promosi nasihat guaman 15 minit untuk RM15 adalah terhad dan paling terendah sekali.

📲 Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Admin kami di talian 012 364 0086 atau 012 364 7290.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp